How we work

Onze stappen naar de slimmere brouwerij van morgen.

Stap 1 - Kennismaking

Vanaf het eerste contact zal u merken dat we gespecialiseerd zijn in uw sector. We hebben productkennis en kennen uw uitdagingen waardoor de inleving in uw project snel gaat.

Stap 2 - Case Study

Na het verzamelen van de Customer Objects en het in kaart brengen van de product flow binnen uw bedrijf gaat onze engineering hiermee aan de slag om de meest efficiënte oplossing te voorzien.

Stap 3 - Voorstel

Ons voorstel wordt steeds gemaakt, met u als klant in de centrale positie. Realistische en waarheidsgetrouwe 3D simulaties bewijzen de haalbaarheid, terwijl de 2D inplanting van de voorgestelde oplossing een goed beeld geeft van de product flow. Wij opteren de oplossing met de beste balans tussen investering – efficiëntie – flexibiliteit.

Stap 4 - Uitwerking

Vanaf de officiële start van onze partnership, wordt u volledig betrokken bij het projectmanagement. We beginnen met een kick-off meeting waarin we met u en uw team alle technische details overlopen. Hierna gaat de engineering aan de slag en voordat we in productie gaan, nodigen we u uit om samen de Engineering Design Review te doen. Deze stap zorgt ervoor dat u tijdens de Factory Approval Test exact de oplossing krijgt die u verwacht.

Stap 5 - Solid Service

Omdat u de werkende machine bij ons in de atelier reeds getest heeft is een vlotte opstart bij u gegarandeerd. 

Na de ingebruikname kan u rekenen op onze uiterst reactieve after-sales specialisten, die indien gewenst meestal binnen dezelfde dag bij u ter plaatse kunnen zijn.

Heeft u vragen over onze aanpak of wil u persoonlijk kennis maken?