Brouwers schenken bier. Wij schenken hen tijd voor innovatie en creativiteit.

Wij bij Rock Solutions zijn gepassioneerd door engineering… én door lekker bier. We zetten onze kennis dan ook graag in ter optimalisatie van brouwerijen, zodat brouwers zich ten volle kunnen richten op hun métier van het brouwen.

Onze visie

Wij willen meer tijd voorzien voor innovatie en creativiteit door middel van automatisering.

Onze missie

Rock Solutions ambieert om de geprefereerde partner van brouwerijen te zijn door het aanbieden van innovatie en dynamische automatiseringsoplossingen mét impact. 

Als Belgische machinebouwer steunen we op onze traditie en expertise om tegemoet te komen aan de hedendaagse noden van onze brouwers (zowel qua flexibiliteit, ruimte, budget en tijd).
Een persoonlijke
aanpak op maat

Elke brouwerij is anders en heeft andere realiteiten (aanbod, locatie,…). In partnerschap met de brouwer gaat het team van Rock Solutions op zoek naar de ideale oplossing op korte en lange termijn. Wij zijn dus geen retailer of kant-en-klare machinebouwer. 

We streven ernaar onze klanten op alle vlakken te adviseren en hun productie te verbeteren (End of Line, Robotisation, Concept design).

Solid Service

Onze belofte aan u. Bij Rock Solutions komt Service op de eerste plaats. En dan hebben we het niet alleen over service na-verkoop. Vanaf het eerste contact plaatsen we uw noden op de eerste plek.

Innovatie en kwaliteit zijn onze Solid Service pijlers.

Kennis, ervaring
en passie

Ons ervaren team is gespecialiseerd in mechanisch design, elektrisch design, robotprogrammatie en PLC programmatie. 

Om aan de top van ons vak te blijven streven we naar constante verbetering door bijscholing, kennisdeling en het aantrekken van interessante profielen.

Onze solutions

Rock Solutions automatiseert het verpakkingsgedeelte van uw afvullijnen. 

Onze machines

Door het robotiseren van repetitieve, zware of complexe taken komt er meer ruimte vrij voor de kern van uw brouwproces.

Palletizers/ Depalletizers

Uitpakkers/ Inpakkers

Clips applicators

Werkt u ook aan de brouwerij van de toekomst?